sábado, 20 de abril de 2013

Estudiem els compositors de bandes sonores...


Hola a tots i totes:)! Aquest article va dedicat a un gran compositor de bandes sonores com és Hans Zimmer. Com ja sabeu, encara estem treballant el tema de música i cinema, i aquest cop hem decidit  fer un popplet explicant una miqueta la biografía i les pel·lícules dels compositors que hem el·legit, per tant, a cadascú de nosaltres ens ha tocat un compositor diferent. 
Jo vaig el·legir al gran Hans Zimmer per haver compost la banda sonora de "Piratas del Caribe 3 En el fin del mundo", però he tingut l'oportunitat d'observar que a part d'aquesta, n'ha fet moltes altres, molt boniques també, com la de "El Rey León".
Aquest home, actualment te 56 anys, no ho sembla amb totes les bandes sonores que ha fet, no? Ademés ha estat nominat set vegades a  l'Oscar, a part d'haver guanyat numerosos premis cinematogràfics com Globos d'Or, BAFTA, Emmy, Saturn i Grammy. Si en voleu saver més de la seva vida, us convido a fer un cop d'ull al popplet que trobareu a continuació! Espero que us agradi:)


1 comentario:

  1. Bona feina Eugènia. Ja ho has piulat pel twitter?. Per cert, encara et falta posar les pàgines d'Inici i de Treballs :)

    ResponderEliminar