sábado, 22 de diciembre de 2012

Postal de Nadal amb codi QR:)!

Hola gent:)! Aquests ultims dies a l'aula de música, per acabar ja el tema de la música culta dels segles XIX i XX, hem estat mirant els 10 hits de l'òpera, del programa presentat per Ramon Gener, Òpera en texans. Desprès de mirar-lo, com ho vam trobar força interesant vam voler-ne saber una mica més i aprofunditzar en algunes òperes,  llavors, entre tots els de la classe vam elegir aquestes dos: Madama Butterfly i Turandot
Si voleu veure els videos, us els he enllaçat al nom de les òperes.
La primera, Madama Butterfly, explica la història de les aventures d'una gueisha que s'enamora i es casa amb un estadounidense.
L'altre, Turandot, és una princesa la qual busca matrimoni però només es casarà amb el princep que li respongui correctament tres preguntes que ella li formula. I tot aquell que les falli, morirà a l'endemà decapitat. 
Per últim, m'agradaria que miresiu la meva postal de Nadal feta amb una nova eina TIC, el Checkthis, enllaçada amb un codi QR fet amb l'Unitag, que he preparat per a tots vosaltres: 
Aquesta imatge està pensada per obrir-la amb el lector de codis QR, però per si no en teniu, us he enllaçat la postal al damunt de l'imatge.
Espero que us hagi agradat:)! Us desitjo a tots unes molt Bones Festes i un Feliç Any Nou:D!

2 comentarios:

  1. Bon Nadal Eugènia. No he pogut posar el teu treball a Música Selvatge 2 perquè no m'has enviat la imatge del codi QR i, a més, a tu no se't carrega. Ho hauries de solucionar.

    ResponderEliminar